Nieuws

  Zomer 2021
  Bekijk het promotiefilmpje over foldforming op  you-tube. Helaas is de masterclass bij Scholen in de Kunst op 24 november 2018 geannuleerd wegens te weinig belangstelling. Maar ook in mijn atelier kun je deze technieken leren en mijn proefjes bekijken. Er is nog geen workshop gepland maar mail me gerust als je interesse hebt.  
  Read More
  In Museum Elburg is een mooie tentoonstelling te zien van emaille. De VNE viert haar 35 jarig jubileum met een indrukwekkende expositie. Door het Museum is een prijsvraag uitgeschreven over de mythe van de heilige sint Agnes, ik heb daarvoor een medaillon ingezonden. Het publiek kan tijdens de looptijd stemmen op het meest favoriete ontwerp. Voor meer informatie , klik Flyer-Expo.Emaille (21×21)-5 Elburg
  Read More
  De zomerworkshops in juli 2018 waren heel geslaagd. Een leuke mix van beginners en gevorderden, met als samenhang dat er vooral op zilver is geƫmailleerd. Twee weken van vier middagen, lekker bezig zijn met je eigen project. Dit is een goed concept gebleken want ook dit jaar had ik weer tevreden cursisten.
  Read More
  Kleinste object water.. Klik hier om het artikel van ZomerExpo te lezen!  
  Read More
  Masterclass Foldforming